26 / 04 / 2024

Altın bilezik fiyatları dibe vurdu! Bu bilezikler kapış kapış alınıyor! 23 Mayıs Salı altın bilezik fiyatları

Altın bilezik fiyatları dibe vurdu! Bu bilezikler kapış kapış alınıyor! 23 Mayıs Salı altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Altın fiyatları değer kaybetmeye devam ederken altın bilezik fiyatları resmen dibe vurdu. Bu bilezikler kapış kapış alınıyor! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 23 Mayıs 2023 bilezik fiyatları.



Altın fiyatları haftanın ikinci güninde de düşmeye devam ediyor. Altının ons fiyatı 1956 dolara kadar düşerken gram altın fiyatı 1393 TL oldu. Gram altın ons altındaki düşüşle birlikte geriledi. Altın fiyatlarının gerilemesi ile altın bilezik fiyatları da dibe vurdu. Altın bilezik almak isteyen yatırımcılar ve düğünü olanlar kapış kapış bu bilezikleri alıyor. 

Peki altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira? Altın bilezik fiyatları kaç lira? En düşük altın bilezik fiyatı kaç TL? 23 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön