24 / 04 / 2024

Altın bir iniyor bir çıkıyor yatırımcı ne yapacağını şaşırdı İşte altında son fiyatlar

Altın bir iniyor bir çıkıyor yatırımcı ne yapacağını şaşırdı İşte altında son fiyatlar

Geçen hafta, küresel resesyon ve dolar/TL kurundaki dalgalanma ile kritik eşik olan bin TL sınırını geçen altın fiyatlarındaki son gelişmeler takip ediliyor. Uzmanlar, Fed faiz kararının altına olan talebi destekleneceğini dile getirdi.



Altın fiyatları, Amerika Merkez Bankası faiz kararı ve ABD ekonomisinde ortaya çıkan yavaşlamayla birlikte Mart ayından bu yana haftalık en büyük yükselişini gördü. Geçtiğimiz günlerde altının ons değerindeki yüzde 0,98 yükselişle birlikte yukarı yönlü harekete geçen altın fiyatları kritik eşiği geçerek bin liranın üzerini test etmişti. 

Piyasaların hafta sonu kapanışıyla birlikte altın piyasalarının gidişatı da yatırımcılar tarafından takip ediliyor. 
İşte, 31 Temmuz 2022 çeyrek altın, gram altın, ata altın, 22 ayar bilezik fiyatlarındaki son durum...

31 TEMMUZ 2022 GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Gram altın fiyatları 31 Temmuz saat 16:10'da itibarıyla kaydedilen güncel verilere göre 1.016,77 TL alış ve 1.017,60 TL satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön