29 / 03 / 2024

Altın bugün ne kadar? 16 Haziran gram altın kaç TL?

Altın bugün ne kadar? 16 Haziran gram altın kaç TL?

Altın bugün ne kadar yatırımcılar ve altın almak isteyen vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. 16 Haziran Perşembe yani haftanın dördüncü gününde gram, ons altının ne kadar olduğu sorgulanıyor. İşte 16 Haziran altın fiyatları!



16 Haziran altın fiyatları günün en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. Dolar 16 Haziran Perşembe günü vatandaşlar altının kaç TL olduğunu araştırmaya başladı. Doların yükselişi altın fiyatlarını da etkiledi. Gram altın doların yükselişi ile birlikte bin TL'nin üzerinde işlem görmeye devam ediyor. İşte merak edilen 16 Haziran gram altın kaç TL? Bugün altın ne kadar? ayrıntılı cevapları...

Altın fiyatları haftanın dördüncü gününde de merakla araştırılıyor. Altın fiyatları, dolar fiyatlarına endeskli gidiyor. Doların durumuna göre altın fiyatları da şekil alıyor. Altınlarını yastık altı yapanlar da bir iş kurma hayali kuranlar da altın fiyatları ile yakından ilgileniyor. 16 Haziran gram ve ons altın fiyatlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön