19 / 04 / 2024

Altın bugün ne kadar? 26 Haziran gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün ne kadar? 26 Haziran gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün kaç TL şeklindeki soruya yatırımcılar ve altın alacak vatandaşlar yanıt arıyor. 26 Haziran Pazar yani piyasaların kapalı olduğu yedinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 26 Haziran altın fiyatları!



26 HAZİRAN GRAM ALTIN NE KADAR? 

Son zamanlarda yükselişe geçen altın fiyatlarının son durumu araştırılıyor. Piyasaların kapalı olduğu haftanın yedinci günde 26 Haziran Pazar günü altın fiyatları aşağı yönlü bir seyirle devam etti.  Bu dalgalı hareketin ardından gram altın alış 991,58’den satış ise 992,35 TL’den alıcı buldu. Şu sıralarda ons altın ise bin 826 dolar seviyelerinde işlem görüyor. 

ÇEYREK ALTIN NE KADAR? 26 HAZİRAN ÇEYREK ALTIN KAÇ TL? 

Hem vatandaşların hem de yatırımcıların en çok tercih ettiği çeyrek altın fiyatı da araştırılıyor. Çeyrek altın, alış alış 1.604,00 TL, satış 1.668,00 TL’den işlem gördü. 

26 HAZİRAN 2022 TAM ALTIN NE KADAR? 

Tam Altın alış fiyatı olarak 6.675 TL iken satış fiyatı da 6.742 TL’den alıcı buluyor. Altın fiyatları bu haftayı düşüşle kapattı.  

ÇEYREK ALTIN DÜN NE KADARDI? 

Çeyrek altın, dün yani 25 Haziran Cumartesi günü alış alış 1.666,00 TL, satış 1.60,008 TL. Geçen haftaya göre çeyrek altın satış fiyatlarında ve genel olarak altın fiyatlarında düşüş yaşanıyor.  

Dolar bugün ne kadar? 26 Haziran dolar kaç TL? İşte dolarda son durum!

Kamu işçilerinin ek ödeme tarihleri belli oldu mu?

Kiracıların sahip olduğu haklar nelerdir? Kiracılar hangi haklara sahiptir?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön