27 / 04 / 2024

Altın, dolar, gümüş, euro... Piyasaların gözü Merkez Bankası faiz kararında!

Altın, dolar, gümüş, euro... Piyasaların gözü Merkez Bankası faiz kararında!

Altın, dolar, gümüş, euro fiyatları için gözler yarınki faiz kararına çevrildi. Piyasaların yakından takip ettiği Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararını yarın açıklayacak. Faiz kararı öncesi, altın, dolar, euro ve gümüş ne kadar?



MERKEZ BANKASI ARALIK AYI FAİZ KARARI!

Merkez Bankası son toplantısını aralık ayında yapmıştı. Toplantının hemen ardından politika faizi sabit bırakıldı. Merkez Bankası faiz kararını, beklentiler doğrultusunda yüzde 9'da sabit bıraktı.

Altın, dolar, gümüş, euro... Piyasaların gözü Merkez Bankası faiz kararında!

ALTIN, DOLAR, EURO VE GÜMÜŞ NE KADAR SON DAKİKA?

Merkez Bankası faiz kararı öncesinde piyasalarda son durum merak ediliyor. Altın fiyatları bugün güne düüşle başlarken gün içinde değer kazandı. Ons altın bugün kapanışı 1919 dolardan yaparken gram altın 1186 lira oldu. Aynı dakikalarda dolar/TL kuru 19,074 liradan, euro/TL kuru ise 20,706 liradan günü tamamladı. Gümüş fiyatları ise günü yükselişle kapatan emtialar arasında yer aldı. Ons gümüş fiyatı 21,12 dolardan değerlenirken, gümüşün gram fiyatı 15,124 lira oldu.

Gram altın için 6 rekor rakam telaffuz edildi! Sırayla bu rakamlar görülecek! Altında dananın kuyruğu işte şimdi koptu

Doların ne kadar olacağı resmen belli oldu! Merkez Bankası net rakamı açıkladı! Hemen bakın

Euro 17 gün sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Elinde sadece 1 eurosu bile olanlar hemen bakın

Gümüş fiyatı fırlayacak diyen uzman isim peş peş açıkladı! İşte gümüşün geleceği yeni rekor rakam

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön