20 / 04 / 2024

Altın, dolar, gümüş, euro... Piyasaların gözü Merkez Bankası faiz kararında!

Altın, dolar, gümüş, euro... Piyasaların gözü Merkez Bankası faiz kararında!

Altın, dolar, gümüş, euro fiyatları için gözler yarınki faiz kararına çevrildi. Piyasaların yakından takip ettiği Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararını yarın açıklayacak. Faiz kararı öncesi, altın, dolar, euro ve gümüş ne kadar?



Altın, dolar, gümüş ve euro alacak veya satacak olanlar için kritik olan toplantı tarihleri belli olmaya başladı. TCMB faiz kararı beklenti anketini de açıkladı. İşte özellikle altın fiyatlarını yakından ilgilendiren faiz kararına  yönelik beklentiler...

Altın, dolar, gümüş, euro... Piyasaların gözü Merkez Bankası faiz kararında!

Merkez Bankası faiz kararı ve FED faiz kararı açıklamaları için vakit gittikçe azalıyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu başkanlığında yılın ilk toplantısını yarın gerçekleştirecek. FED ise ilk toplantısını 31 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde yapacak.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön