26 / 04 / 2024

Altın, dolar ve euro... Bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Altın, dolar ve euro... Bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Milyonlarca yatırımcı, altın ve döviz kurlarını yakından takip ediyor. Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren takip edilirken bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı? sorusunun cevabı araştırılıyor...



ALTININ ONSU 1958 DOLAR OLDU!

4 Mart 2022 cuma günü altının onsu güne 1937 dolardan başladı ve gün içerisinde yükselişe geçerek 1958 dolara çıktı. Gram altın cuma günü, güne 875 liradan başlarken kapanışı  900 liradan yaptı. Gram altının yükselmesi ile çeyrek altın 1,472 lira, yarım altın, 2,945 lira, tam altın 5,875 lira, gremse 14,650, Atabeşli 30,016 liradan işlem gördü. 

Altın, dolar ve euro... Bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Altın, bu hafta yatırımcısına kazandırdı. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altın uluslarası piyasada yükselmeye devam ediyor. Bugün altının onsu 1970 dolardan işlem görüyor.

Peki bu hafta döviz kurları ne oldu? Dolar ve euro kuru haftayı nasıl kapattı? Döviz yatırımcıları bu hafta kaç lira kazandı? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön