25 / 04 / 2024

Altın, dolar ve euro... Bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Altın, dolar ve euro... Bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Milyonlarca yatırımcı, altın ve döviz kurlarını yakından takip ediyor. Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren takip edilirken bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı? sorusunun cevabı araştırılıyor...



EURO/TL SERT DÜŞTÜ!

Euro kuru haftanın ilk işlem gününe 15,47 lira seviyesi ile başladı ve kapanışı 15,62 liradan yaptı. Euro kuru salı günü düşüşe geçti ve 15,54 liradan işlem gördü. Çarşamba günü tekrar yükselişe geçen euro kuru 15,63 liradan işlem gördü. Kapanışı ise 1571 liradan yaptı. Perşembe günü 15,66 seviyelerine yaklaşan euro kuru kapanışı 15,70 liradan yaptı. Cuma gününe sert düşüşle başlayan euro 15,62 lira seviyelerinde işlem gördü. 

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

Dolar fiyatları güne damga vurdu! Bu senenin zirvesinde!

Nefesler kesildi: Altın fiyatlarının seyri değişti! Ons altın 1945 dolar...

Dolar tozu dumana kattı! Bu seviye görülmedi! İşte 4 Mart 2022 dolar kuru!

Euro kuru son işlem gününde sert dalgalandı! Euro bugün kaç lira?

Son dakika! Altında beklenen hamle: Ons altın fırladı, gram altın tozu dumana kattı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön