19 / 04 / 2024

Altın, dolar ve euro... Bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Altın, dolar ve euro... Bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Milyonlarca yatırımcı, altın ve döviz kurlarını yakından takip ediyor. Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren takip edilirken bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı? sorusunun cevabı araştırılıyor...



DOLAR KURU YÜKSELİŞE GEÇTİ!

Dolar almak isteyen yatırımcılar ve doları olanlar döviz kurlarını yakından takip ediyor. Dolar kuru haftaya 13,86 lira seviyesi ile başladı ve 13,91 lira seviyesine kadar çıktı. Yükselişine devam eden dolar kuru salı günü 13,92 lira seviyelerine ulaştı. Çarşamba günü dolar kuru 14,09 lira seviyesi ile, 14 lira barajını geçerek yükselmeye devam etti. Perşembe günü 14,13 lira barajını geçen dolar cuma günü rekor seviyeye ulaştı ve 14,23 lira bandıyla bu senenin en yüksek rakamına ulaştı.

Altın, dolar ve euro... Bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Dolar kuru haftalık bazda yatırımcılarına kazandırdı. Peki, euro kuru kaç lira oldu? Euro, yatırımcısına kazandırdı mı? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön