26 / 04 / 2024

Altın fiyatları bu rakamlara ulaşacak! Dev banka bombayı patlattı! Hazır olun geliyor...

Altın fiyatları bu rakamlara ulaşacak! Dev banka bombayı patlattı! Hazır olun geliyor...

Altın fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor. Vatandaşlar altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı yoksa bozduralım mı? sorularına yönelik dev banka bombayı patlattı. Altın fiyatları bu rakamlara ulaşacak...



ONS ALTIN VE ALTIN FİYATLARI SON DURUM

Altın fiyatları haftanın dörüncü işlem gününe hafif yükselişle başlasada gün içinde tekrar değer kaybetti ve düşmeye başladı.

Şu dakikalarda ons altın 1649 dolar, gram altın 996 lira, çeyrek altın 1632 lira, yarım altın 3263 lira, tam altın 6501 lira, Ata beşli altın 33,331 lira, ata altın 6,678 lira, gremse altın 16,246 liradan satılıyor.

İslam Memiş "Hadi sat" diyerek kararsız yatırımcının canını kurtaracak uyarıda bulundu

Altın fiyatlarında rüzgar tersine dönüyor! Herkes bu rakamlara bakıyor! 29 Eylül 2022 altın fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön