19 / 04 / 2024

Altın fiyatları bugün ne kadar?

Altın fiyatları bugün ne kadar?

Altın, dolar kuru etkisiyle yükselişe geçerken ons altın ise bin 780 dolar seviyelerinde dengeleniyor. Peki, bugün çeyrek altın, gram altın kaç TL? İşte 26 Nisan 2021 altın fiyatları…



Milyonlarca yatırımcının merakla beklediği altın piyasasındaki son rakamlar sabah saatleriyle birlikte belli oldu. Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yükselişe geçti.

CNN Türk'te yer alan habere göre; geçen hafta, haftalık olarak bakıldığında altın fiyatları yatırımcısının yüzünü güldürdü. Ons altındaki artış altın fiyatlarını olumlu etkiledi. Gram altın, şu dakikalarda 482 lira seviyesinde bulunurken; altının ons fiyatı ise bin 781 dolar seviyesinde seyrediyor. İşte altın fiyatlarında son durum..

Altın fiyatları bugün ne kadar?
ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen çeyrek altın son haftalardaki artışla birlikte bugün 774 liradan alınıp, 798 liradan da satışa sunuluyor.

Altın fiyatları bugün ne kadar?
GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gramı ise 26 Nisan 2021 Pazartesi günü 482,09 lira seviyelerinde  seyrediyor. Kurdaki değişim devam ettiği sürece altının gram fiyatı da 490 liraya ulaşması mümkün.

Altın fiyatları bugün ne kadar?

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını ise haftanın ilk işlem gününde 3 bin 76 liradan alınıp, 3 bin 179 liradan satışa sunuluyor.

Altın fiyatlarındaki yükseliş ne kadar sürecek?

Altın yatırımcıları müjde! Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön