19 / 04 / 2024

Altın yatırımcıları müjde! Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor!

Altın yatırımcıları müjde! Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor!

En güvenli liman olan ve bir çok yatırımcı tarafından ilk sıralarda tercih edilen gram altın bugün 479 lira seviyesinden işlem görürken çeyrek altın 790 lira, Cumhuriyet altını ise 3.190 liradan satışa sunuluyor.



Altının gramı yeni güne artışla başladı ve hemen ardından  479,1 lira seviyesine ulaştı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; gram altın dün, dolar kuru ve altının ons fiyatındaki yükselişe paralel değer kazandı ve günü bir önceki kapanış verilerine göre yüzde 1,7 yükselişle 472,2 liradan tamamladı.

Gram altın, yeni işlem gününe artışla başladıktan sonra saat 10.45 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 1,5 üzerinde 479,1 TL'den işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 790 TL, Cumhuriyet altını ise 3.190 TL satışa sunuluyor.

 Altın yatırımcıları müjde! Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor!

Altının ons değeri ise şu saaatlerde bir önceki kapanışın yüzde 0,1 altında 1.791 dolardan satılıyor. ABD ile Rusya arasında gerçekleşen gerilimin ABD'nin 10 yıllık tahvil faizinin altın fiyatlarını desteklediğini söyleyen analistler, teknik açıdan ons altında 1.790 dolar üzerinde kalıcılık sağlanması halinde yükselişin devam edebileceğini ifade etti.

Altın yatırımcıları dikkat! Altın fiyatları yükseliyor mu?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön