26 / 04 / 2024

Altın fiyatları düştü! Altının onsu 1924 dolar oldu...

Altın fiyatları düştü! Altının onsu 1924 dolar oldu...

Milyonlarca yatırımcı ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip edilen altın fiyatları bugün kaç lira oldu? Dün 1937 dolardan güne başlayan altının onsu bugün 1924 dolar oldu. İşte 2 Nisan 2022 altın fiyatları...



Birikim yapmak ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip edilen altın fiyatları güne düşüşle başladı.  Altının onsu uluslararası piyasalarda  bugün güne 1924 dolardan başlarken gram altın 912 lira oldu.

Milyonların merak ettiği altın fiyatları güne değer kayıpları ile başladı. Ons altın dün 1941 dolar seviyesinde güne başlarken akşam 1925 dolar seviyesinden kapanışı yaptı. Altın fiyatlarında düşüş hız kesmeden devam ediyor. Peki altın fiyatlarını düşüren sebep ne? Altın neden düşüyor?

 Altın fiyatları düştü! Altının onsu 1924 dolar oldu...

ALTIN FİYATLARI NEDEN DÜŞTÜ?

Haftanın son işlem gününde altın fiyatlarında sert düşüşler görüldü bu düşüş bugün uluslararsı piyasalarda hala devam ediyor. Bunun nedeni; Rusya Ukrayna savaşı 38'nci gününü tamamlarken, müzakerelerin ardından taraflardan olumlu açıklamalar gelmeye başladı. İstanbul'da yapılan tarihi zirvenin ardından Rus birliklerinin Kiev ve Çernigiv'den çekilecekleri duyurulmuştu. Dün Ukrayna'dan yapılan açıklamaya göre Rus birlikleri Çeernigiv'den çekildiğinin bilgisi geldi. Savaş haberleri yavaş yavaş yerini ateşkes haberlerine bırakması ile piyasalarda hareketlenmeler görüldü. Peki altın fiyatları bugün kaç lira? 2 Nisan 2022 altın fiyatları güne nasıl başladı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön