19 / 03 / 2024

Demir fiyatlarına indirim geldi! Fiyatlar düştü! 1 ton demirin fiyatı ne kadar oldu? 

Demir fiyatlarına indirim geldi! Fiyatlar düştü! 1 ton demirin fiyatı ne kadar oldu? 

Son dönemlerde peş peşe zam gelerek yükselen demir fiyatlarına dün indirim geldi. Fiyatlar düştü. 1 ton demirin fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 3 Haziran 2023 demir fiyat listesi.



Son zamanlarda döviz kurundaki yükselişlerin etkisiyle fahiş rakamlara yükselen demir fiyatları inşaat sektörünün gündeminden hiç düşmüyor. Gelen zamlarla rekor seviyelere çıkan demir fiyatlarına dün indirim geldi.  Gelen indirimle düşüşe geçen demir fiyatları müteahhitler ve sektör temsilcileri tarafından yakından takip ediliyor.

Demir cevheri vadeli işlemlerinde  durağan seyir devam ediyor. Dolar kuru ise rekor seviyelere ulaşırken demir fiyatları yeni gelecek zamlara hazırlanıyor. İnşaat sektörü temsilcilerine göre demir fiyatlarına tekrar zamların gelmesi bekleniyor.

Dün Payas ince ve kalın demir fiyatlarına 100 lira indirim geldi. İstanbul, İzmir ve Karabük demir fiyatlarına ise henüz indirim gelmedi.

Güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 2023 demir fiyatları kaç lira? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 3 Haziran 2023 demir fiyat listesi.


Geri Dön