27 / 04 / 2024

Altın fiyatları düşüyor! Gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altın fiyatlarında son dakika gelişmesi!

Altın fiyatları düşüyor! Gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altın fiyatlarında son dakika gelişmesi!

Altın fiyatları güne yükselişle başlarken, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın, ekonomiye yönelik atılacak yeni adımların bu akşamdan itibaren açıklanacağına dair gelen haberlerin ardından düşmeye başladı. Peki gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altın fiyatları ne kadar oldu?



Şerife Aydın

 

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem günüde de yukarı yönlü başladı. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın, ekonomiye yönelik atılacak yeni adımların açıklanacağına dair gelen haberler piyasaları alt üst etti. Altın fiyatları şu an itibariyle düşüşe geçti.

Açıklama sonrasında altın kurunda yaşanan dalgalanma sonrasında yatırımcılar yeni değerlendirmeleri yakından takip ediyor..

Peki gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Cumhuriyet altını kaç TL? İşte altın fiyatlarında son dakika gelişmesi 9 Haziran 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön