20 / 04 / 2024

Gümüş altını solladı! Gümüşte son dakika gelişmesi 19 Eylül 2022!

Gümüş altını solladı! Gümüşte son dakika gelişmesi 19 Eylül 2022!

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmesi yaşanıyor. Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından düşerken, gümüş fiyatları yükselişe geçti. İşte 19 Eylül 2022 gümüş alış satış fiyatları...



Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından son iki ayın en dip seviyelerine kadar gerilerken, gümüş fiyatları yükselişe geçti ve gümüş altını solladı.  

Yatırımcılar ise bu durum karşısında kafası karşırıken altın mı yoksa gümüş mü alalım? sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı.

Öte yandan gümüş fiyatlarını merak eden yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüşün gram fiyatı bugün kaç lira oldu? sorularının cevaplarını merak ediyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön