25 / 04 / 2024

Altın fiyatları gerilemeye başladı! Gram çeyrek yarım ve cumhuriyet altını kaç lira oldu?

Altın fiyatları gerilemeye başladı! Gram çeyrek yarım ve cumhuriyet altını kaç lira oldu?

ABD Merkez Bankası’nın (FED) faiz artışına gitmesi ons altına düşüş olarak yansıdı. Ons altın son bir ayın en düşük seviyesini gördü. Gram çeyrek yarım ve cumhuriyet altını kaç lira oldu? İşte detaylar...



"İŞLEMLERİ BİR SÜRE ERTELEYİN"

Aşırı oynaklık dönemlerinde sakin kalmak ve işlemleri bir süre ertelemek yatırımcıların lehine olacaktır. Küresel riskler ve emtiaya talep, normalleşme süreci bundan sonra ons altının fiyatında geri çekilmeleri engelleyecek yegane unsurdur. Önümüzdeki dönem içerisinde ons altında yeniden 1900 dolar seviyeleri test edilecektir. Aynı şekilde gerek pariteden dolayı gerekse ons altında aşırı gevşeme yaşanmayacağından dolayı gram altında 1000 TL seviyelerinin altına çekilmeyecektir. Önümüzdeki dönem içerisinde gram altında 1100 seviyelerini görmek mümkün olabilecektir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön