25 / 04 / 2024

çeyrek altın kaç lira

çeyrek altın kaç lira

Altın, dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarından sonra resmen tuzla buz oldu. Ons altın 1669 seviyelerinde işlem görürken bugün 1667 dolara düştü. Gram altın 1000 TL kritik sınırına dayandı. Peki bugün gram, çeyrek, yarım, tam ve cumhuriyet altını ne kadar? 14 Ekim son dakika altın fiyatları...

Altın fiyatlarında son dakika! Kuyumculuğun başkentinde altın fiyatları resmen açıklandı! 10 Eylül 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Kuyumculuğu başkentinde altın fiyatları şimdi resmen açıklandı. İşte 10 Eylül 2022 altın fiyatları...

Altın fiyatlarında ters dalga! Elinde 1 gram bile altını olan acil bakın! 25 Ağustos 2022 altın fiyatları son dakika

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Sorularının yanıtlarını merak ediyor. Altın fiyatlarında bugün ters dalga görülüyor. işte son dakika atın fiyatları 25 Ağustos 2022...

Altını bu tarihten sonra alan pişman olur! Uzmanlar rakam verip uyardı: Bu fiyata bulamazsınız

Altın fiyatları dar alanda sürdürdüğü iniş ve çıkışlarına devam ediyor. Piyasalar altının prim yapacağı günü merakla beklerken altın uzmanları altın almak isteyen yatırımcıları uyardı: Alım için bu tarihten sonrasına kalmayın...

Altın fiyatları düşüyor ama panik yapıp altın satanlar dizlerini dövecek uyarısı

Altın fiyatları dolardaki artışa nazaran güne düşerek başlasa da gün sonunda yeniden yükselmeye başladı. Altın uzmanı İslam Memiş, fiyatlardaki düşüşe aldanmayın elinizdeki altına sahip çıkın çok büyük soygun var elindekini satan dizlerini döver uyarısı yaptı.

Altın fiyatları yükseliyor! Elinde altını olan bayram etti! 9 Temmuz 2022 altın fiyatları çok konuşulacak! Hemen bakın..

Altın fiyatlarında son dakika rakamları merak eden yatırımcılar ve altın almak isteyenler altın fiyatlarını merak ediyor. Bugün altın fiyatları yükselişe geçti. Elinde altını olan bugün bayram etti. İşte 9 Temmuz 2022 altın fiyatları...

Altın fiyatlarında senaryo değişti! Altın alev alev! Elinde altını olanlar acil baksın! Son dakika altın fiyatları...

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Altın ons altına inat yükselmeye çalışıyor, altın fiyatlarında senaryo değişti. Elinde altını olanlar acil baksın! Son dakika altın fiyatları 6 Temmuz 2022...

Altın fiyatlarındaki sürpriz yükseliş şaşırttı! Yatırımcılar almak için sıraya girdi

Altın fiyatları son dönemde yeniden yükselişe geçti. Gram altının gram fiyatı ve çeyrek altın yükseliyor. Altındaki yükseliş yatırımcıların da altına yönelişini hızlandırdı. Kuyumcularda ise en çok satılan altın çeşitleri de değişti. İşte ayrıntılar...

Altın fiyatları düştükçe düştü: Bu seviyeden sonra fiyatlar patlayabilir uyarısı

Altın fiyatları son 3 ayda güçlü merkez bankalarının etkin faiz artırımı politikaları yüzünden beklenen performansını göstermekten uzak kaldı. Piyasalarda savaşın etkisiyle beliren jeopolitik riskler yatırımcının altına olan yönelimini yeniden sağlayabilir beklentisi mevcut. İşte ayrıntılar..

Elinde çeyrek altın ve gram altını olanlar dikkat! Altında son dakika gelişmesi! Altın bugün bu kadar olacak!

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde tekrar düşüşe geçti. Altın almak isteyenler ve elinde altını olanlar son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Gram altın, çeyrek altın, tam altın Ata altın ne kadar? Son dakika 30Haziran 2022 altın fiyatları...

Altın fiyatları krizle artacak! Alman Deutsche Bank fiyat beklentisini açıkladı

Altın fiyatları FED'in faiz artırım kararlarının gölgesinde artmaya devam ediyor. Bankadan gelen açıklamalar faiz artırımına devam edileceğini gösterse de altının küresel krizin etkisiyle fiyatının artmasına kesin gözüyle bakılıyor. Alman Deutsche Bank altında son fiyat beklentisini açıkladı

Altın fiyatları gerilemeye başladı! Gram çeyrek yarım ve cumhuriyet altını kaç lira oldu?

ABD Merkez Bankası’nın (FED) faiz artışına gitmesi ons altına düşüş olarak yansıdı. Ons altın son bir ayın en düşük seviyesini gördü. Gram çeyrek yarım ve cumhuriyet altını kaç lira oldu? İşte detaylar...

Altınla birlikte bu alana yatırım yapan çok kazanacak! İşte köşeyi döndürecek yatırım ipuçları

Altın fiyatları doların son dönemde yaptığı sıçramaya paralel olarak yükseldi. Gram altın bin lira sınırını aşarak rekor kırdı. Altın ve piyasa uzmanları gram altında fiyatın 1400 liraya kadar artacağını ifade ediyor. Altınla birlikte değer kazanacak diğer yatırım aracı da açıklandı.

Altın fiyatları rekora mı koşuyor? Elinde gram, çeyrek ve tam altını olanlar zengin oldu! Altın fiyatlarında son dakika!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde tekrar yükselişe geçti. Dün akşam Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın, ekonomiye yönelik atılacak yeni adımların açıklanması ile düşüşe geçen altın fiyatları bugün tekrar yükseldi Peki gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar?

Altında tansiyon yükseliyor! Gram altın 989 lira oldu! Flaş son dakika altın fiyatları!

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Ons altın 1862 dolar olurken gram altın 989 lira oldu. Peki çeyrek altın ne kadar? Tam altın kaç lira? İşte flaş son dakika altın fiyatları 30 Mayıs 2022...

Altın hafta sonuna nasıl başladı? 3 Şubat Cumartesi gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın kaç TL?

3 Şubat 2024 Cumartesi altın fiyatları merak ediliyor. Dün yüksek seviyelerde seyrden altın fiyatlarının haftasonu fiyatları araştırılıyor. Bugün  gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın kaç TL? 3 Şubat Cumartesi altın fiyatları.

Altın fiyatları düştü! 8 Ocak 2024 altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç lira oldu?

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Ons altın yüzde 0,89 düşüşle 2027 dolardan güne başladı. Peki çeyrek altın bugün kaç lira oldu? 8 Ocak 2024 altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın kaç TL?  3 Ocak 2024 altın fiyatları

Altında hareketlilik devam ediyor. Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları yatırımcıların odağında. Sabahın erken saatlerinden itibaren canlı altın fiyatları takip ediliyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın kaç TL? 

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

Altın yükseliyor! Elinde 1 gramı bile olanlar aman dikkat! Çeyrek altın bugün kaç TL? 22 Aralık Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın aşıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? 22 Aralık 2023 Cuma altın fiyatları.

Altın çakıldı! Çeyrek altın ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları kaç lira? 12 Aralık Salı altın fiyatları

Geçen hafta rekor kıran altın fiyatları bu resmen çakıldı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 12 Arak 2023 altın fiyatları.

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç lira? 7 Aralık Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altının ons fiyatı 2026 dolardan işlem görüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 7 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Altın 2 bin liradan geriledi! Yatırımcılar hemen bakın! Gram altın, çeyrek altın kaç TL? 5 Aralık Salı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Gram altın 2 bin liranın sınırına kadar yükselirken, bugün düşüşe geçti. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek altın kaç TL? 5 Aralık 2023 altın fiyatları.

1 Aralık Cuma altın fiyatları! Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatları Aralık ayına rekor seviye ile girdi. Altının ons fiyatı 2041 dolar olurken yatırımcılar gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatlarını merak ediyor. Peki 1 Aralık Cuma altın fiyatları ne kadar? Son dakika altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fırladı! Çeyrek altın resmen uçtu! 23 Kasım Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı öncesi resmen fırladı. Çeyrek altın fiyatı ise adeta uçuşa geçti. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 23 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Çeyrek altın bugün kaç TL? Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcıların en çok tercih ettiği altın çeyrek altın ise en çok merak edilen altınlar arasında geliyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları.

Altın yükseliyor! Son dakika çeyrek, gram, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları

16 Kasım Perşembe altın fiyatları güne yükselişle başladı. Son zamanlarda düşüşe geçen altında bugün dengeler değişti. Peki Son dakika çeyrek, gram, tam, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın geri vites yaptı! İbreler kırmızıda! Bugün gram, çeyrek, Ata altın kaç TL?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCBM) politika faizini 500 baz puan artırarak yüzde 35'e yükseltti. Kararın hemen ardından altın fiyatları düşüşe geçti. Bugün gram altın, çeyrek altın, Ata altın ne kadar oldu? 27 Ekim 2023 altın fiyatları.

çeyrek altın kaç lira Haberi

çeyrek altın kaç lira

Altın fiyatları son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından 14 Ekim Cuma günü yakından takip ediliyor. Piyasaların merakla beklediği enflasyon rakamları dün açıklandı. Açıklanan verilerin hemen ardından altın fiyatları tuzla buz olup sert düşerken dolar yükselişe geçti.

Yatırımcılar haftanın son günü altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın yükseldi mi, düştü mü? sorusunu merak eden yatırımcılar kapalıçarşı altın fiyatlarını sorgulatıyor.

 Peki bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, Ata altın, gremse altın ne kadar? İşte 14 Ekim 2022 canlı altın fiyatları...

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR 14 EKİM 2022?
Alış fiyatı: 1002 TL
Satış fiyatı: 1.017,76 TL

ÇEYREK ALTIN 14 EKİM 2022 FİYATLARI
Yeni çeyrek alış fiyatı: 1.640TL
Yeni çeyrek satış fiyatı: 1.662 TL
Eski çeyrek alış fiyatı: 1.632 TL
Eski çeyrek satış fiyatı: 1.659 TL 

YARIM ALTIN BUGÜN KAÇ LİRA?