25 / 04 / 2024

Altın fiyatlarında ters dalga! Elinde 1 gram bile altını olan acil bakın! 25 Ağustos 2022 altın fiyatları son dakika

Altın fiyatlarında ters dalga! Elinde 1 gram bile altını olan acil bakın! 25 Ağustos 2022 altın fiyatları son dakika

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Sorularının yanıtlarını merak ediyor. Altın fiyatlarında bugün ters dalga görülüyor. işte son dakika atın fiyatları 25 Ağustos 2022...



Milyonlarca kişi altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri merak ediyor. Altın almak isteyenler ve yatırımcılar bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Altın yükseldi mi, düştü mü? sorularının yanıtını araştırıyor. Altın fiyatları haftanın  dördüncü işlem gününde yükseliş görülüyor.

Geçen hafta açıklanan Fed tutanakları ve Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı sonrasında altın fiyatlarında düşüş başladı. Dolar/TL kurunun güç kazanması ile kıymetli metallere olan talep gittikçe düşmeye başladı. Ons altın kritik seviyenin de altına düşerek 1734 dolara kadar düştü. Dün  ise altın fiyatlarında  ons altın 1747 dolar olurken bugün 1756 oldu, dalga tersine döndü.

Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın ne kadar? Gremse altın ne kadar? İşte güncel canlı altın fiyatları 25 Ağustos 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön