19 / 03 / 2024

Altın fiyatlarında senaryo değişti! Altın alev alev! Elinde altını olanlar acil baksın! Son dakika altın fiyatları...

Altın fiyatlarında senaryo değişti! Altın alev alev! Elinde altını olanlar acil baksın! Son dakika altın fiyatları...

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Altın ons altına inat yükselmeye çalışıyor, altın fiyatlarında senaryo değişti. Elinde altını olanlar acil baksın! Son dakika altın fiyatları 6 Temmuz 2022...



Bugün altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Ons altın 1766 dolardan işlem görürken  yatırımcılar ve altın almak isteyenler bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? sorusunun yanıtını araştırıyor.

Özellikle Rusya Ukrayna savaşı sonrasında  altın rekor seviyelere ulaşırken şu günlerde en düşük seviyerelere düştü.  BDDK kararı sonrasında döviz kurunda yaşanan düşüş altın fiyatlarını da etkiledi. Altın fiyatlarındaki düşüş yüzde 3'ü geçti. En son 6 ay önce altın bu rakamları görmüştü. 6 ayın üzerine en dip rakamları şu günlerde gören altın merak ediliyor.

Altın fiyatları yeni haftaya düşerek başladı. Bugün ise altın fiyatları resmen alev alev. Ons altın değer kaybetse de yurt içi piyasalarda gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın yükselişe geçti.

ABD’de enflasyon 41 yılın rekorunu kırıyor. Öte yandan Fed en son toplantısında politika faizini 75 baz puan artırıp 28 yılın en sert hamlesini yapmıştı. Altın fiyatları ABD ekonomisinin resesyona girebileceği ihtimaline karşın fiyatlıyor. 

Peki bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın , tam altın, ata altın, gremse altın kaç lira? Altını olanlar hemen bu rakamlara bakasın altın fiyatlarında son dakika 6Temmuz 2022..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön