26 / 04 / 2024

Altında tansiyon yükseliyor! Gram altın 989 lira oldu! Flaş son dakika altın fiyatları!

Altında tansiyon yükseliyor! Gram altın 989 lira oldu! Flaş son dakika altın fiyatları!

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Ons altın 1862 dolar olurken gram altın 989 lira oldu. Peki çeyrek altın ne kadar? Tam altın kaç lira? İşte flaş son dakika altın fiyatları 30 Mayıs 2022...



Altın fiyatlarından son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Bugün altın fiyatlarında tansiyon yükselmeye başladı. Ons altın 1862 dolar olurken gram altın 989 lira oldu. Peki bugün çeyrel altn ne kaar? Tam altın ne kadar? Ata altın fiyatları kaç TL? Cumhuriyet altın fiyatları ne kadar? İşte flaş son dakika altın fiyatları 30 Mayıs 2022.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön