29 / 03 / 2024

Gümüş fiyatı düştü mü, yükseldi mi? Son dakika gümüş fiyatları 24 Mayıs 2022

Gümüş fiyatı düştü mü, yükseldi mi? Son dakika gümüş fiyatları 24 Mayıs 2022

24 Mayıs 2022 gümüş fiyatı yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Gümüş fiyatı düştü mü, yükseldi mi? sorsusuna cevap arayan yatırımcılar gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki gümüş kaç lira oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları 24 Mayıs 2022.



Gümüş fiyatları altın ile birlikte yükselip, altın ile birlikte düşüşe geçiyor. Bugün altın fiyatları rekor seviyelere yükselirklen gümüş fiyatları da yukarı yönlü hareket etti. Peki gümüş fiyatı bugün kaç lira oldu? İşte son dakika gümnüş fiyatları 24 Mayıs 2022...
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön