25 / 04 / 2024

Altın fiyatları hafta sonu ne oldu? İşte 3 Nisan 2022 altın fiyatları!

Altın fiyatları hafta sonu ne oldu? İşte 3 Nisan 2022 altın fiyatları!

Altını olanların ve altın almak isteyenlerin yakından ilgilendiği altın fiyatlarında son durum ne oldu? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? İşte 3 Nisan 2022 altın fiyatları...



Altını olanların ve altın almak isteyenlerin yakından ilgilendiği altın fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne oldu?

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, altının onsu uluslararası piyasalarda dün  güne 1924 dolardan başlarken gram altın ise 912 lira oldu.

Altın fiyatları hafta sonu ne oldu? İşte 3 Nisan 2022 altın fiyatları!

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM NE?

Rusya Ukrayna savaşı 38. gününü tamamlarken, müzakerelerden sonra taraflardan olumlu açıklamalar geldi. İstanbul'da gerçekleştirilen ve merakla beklenen tarihi zirveden sonra Rus birliklerinin Kiev ve Çernigiv'den çekilecekleri açıklanmıştı. Savaş haberlerinin yerini ateşkes haberlerine bırakması piyasaları da hareketlendirdi.

Peki altın fiyatları ateşkes görüşmelerinden nasıl etkilendi? Altında son durum ne oldu? Gram altın ne kadar? İşte görüldü. Peki altın fiyatları bugün kaç lira? İşte 3 Nisan 2022 altın fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön