23 / 04 / 2024

Altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 27 Mart 2022 fiyat listesi...

Altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 27 Mart 2022 fiyat listesi...

Altın fiyatlarındaki hareketlilik bu hafta da sürdü. Altın alacak kişiler ve yatırımcılar son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne? Gram altın ne kadar oldu? İşte 27 Mart 2022 altın fiyatları...



Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar devam ediyor ve fiyatlar neredeyse anlık olarak değişiyor. Altın alacak kişiler ve yatırımcılar gram altın ne kadar oldu, çeyrek altın fiyatı ne oldu gibi soruların yanıtlarını arıyor. 

Altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 27 Mart 2022 fiyat listesi...

Geçtiğimiz haftanın ilk gününü düşüşle açan altın fiyatları, ilerleyen günlerde yukarı doğru ivmelendi ve haftayı yükselişle tamamladı. 21 Mart haftasına 1927 dolardan başlayan altının onsu, son bir ayda 2053 dolar seviyelerine kadar ulaştı. 

Peki altın fiyatlarında son durum ne? Gram altın ne kadar oldu? İşte 27 Mart 2022 altın fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön