28 / 03 / 2024

Altın fiyatları ne olacak? Yorumlar peş peşe geldi...

Altın fiyatları ne olacak? Yorumlar peş peşe geldi...

2 bin dolar seviyelerini gören ons altın dün 1979 dolar seviyesi ile sert düştü. Antalya zirve sonrasında yön değiştiren ons altın tekrar 2 bin dolar oldu. Şu dakikalarda 1992 dolardan işlem gören ons altın, yükselmeye devam edecek mi? Altın fiyatları ne olacak?



Dün sabah güne düşüşle başlayan altının onsu Rusya ve Ukrayna Dışişleri Bakanlarının Antalya'daki zirve sonrasında ufukta henüz barışın olmaması nedeniyle altın fiyatları tekrar 2 bin dolar üzerine çıktı.

Analistler tarafından yapılan teknik değerlendirmelerde ons altın fiyatının 1976 dolar  seviyesinin altına inmesi durumunda 1952 dolar seviyesinin görülebileceğine işaret ediyor.

Altın fiyatları ne olacak? Yorumlar peş peşe geldi...

Milyonlarca yatırımcı altın fiyatlarındaki gidişatı merak ediyor. Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Altın fiyatları ne olacak? sorusunun cevabı milyonlar tarafından araştırılıyor.  İsviçre Bankası UBS'nin ekonomistleri altın fiyatları ile ilgili şu tahminlerde bulundu...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön