24 / 04 / 2024

Altın fiyatlarında iki gün sonra bunlar olacak! Dev kurumdan olay tahmin...

Altın fiyatlarında iki gün sonra bunlar olacak! Dev kurumdan olay tahmin...

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra dalgalanmaya başladı. Bu hafta ise FED'in faiz kararı altın fiyatları üzerinde etkili olacak. Altın fiyatları için dev kurumdan olay tahmin geldi. Altın fiyatları ne olacak?



ALTIN FİYATLARINDA OLAY TAHMİN!

Altın fiyatlarının yıl sonunda ne kadar olacağını açıklayan RJO Futures kıdemli piyasa analisti Bob Haberkorn altın ile ilgili şu yorumda bulundu: Altın tam olarak olması gerekeni yapıyor. Yatırımcılar bir kez daha altına enflasyon riskinden korunma ve güvenli liman varlığı olarak bakıyorlar. Piyasa, Federal Rezerv’in enflasyonu dizginlemek için yapabileceği hiçbir şey olmadığını anladı. Fed’in faiz oranlarını yükseltmeye devam etmesi olası. Ancak, bu da, hiçbir yerde enflasyonu karşılayacak kadar yüksek olmayacaklar. Bu ortamda, gerçekten istediğiniz altındır.”


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön