25 / 04 / 2024

Altında korkulan oluyor mu? 1 gram bile altını olanlar şok olacak!

Altında korkulan oluyor mu? 1 gram bile altını olanlar şok olacak!

Altın, ABD doları ve Hazine getirileri yükselirken agresif faiz artırımı beklentilerinin baskısı ile beraber düşüşe geçti. Peki altın fiyatları ne olacak? Altın düşecek mi, yükselecek mi? Gram altın, çeyrek altın, ons altın kaç lira olacak? İşte altınla ilgili çarpıcı beklentiler...



Altın fiyatı, Fed'in faiz artırımı beklentilerinin baskı uygulamasıyla 2020 pandemi seviyelerine ulaştı. Uzmanlar, yatırımcıların merak ettiği Fed adımını öngörmeye çalışırken piyasanın düşüş eğilimde olduğuna ve gergin olduğuna dikkat çekti. 

Altın, ABD doları ve Hazine getirileri yükselirken agresif faiz artırımı beklentilerinin baskısı ile beraber düşüşe geçti. Ons altın dün günlük en yüksek seviyelerinden yaklaşık 40 dolar geriledi ve son 2 senenin en düşük seviyelerine düştü. 

Altında korkulan oluyor mu? 1 gram bile altını olanlar şok olacak! 

FAİZ ADIMI NE OLACAK?

Bu hafta, beklenenden daha kötü gelen enflasyon ve iyi perakende satışlar da dahil önemli makro verilerden sonra, piyasalar şimdi faiz artırımlarını tam gaz fiyatlamaya başladı. 

Peki altın fiyatları ne olacak? Altın düşecek mi, yükselecek mi?Gram altın, çeyrek altın, ons altın kaç lira olacak? İşte altınla ilgili çarpıcı beklentiler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön