26 / 04 / 2024

Altın fiyatlarında yeni rekor! Tarihin en yüksek seviyesini görecek!

Altın fiyatlarında yeni rekor! Tarihin en yüksek seviyesini görecek!

Altın fiyatlarındaki son gelişmeler yakından takip ediliyor. Son günlerde yeniden yükselişe geçen gram altın 970 TL seviyesine yükseliş kaydederken uzmanlardan gelen tahminler yok artık dedirtti.



Gram altındaki yükseliş dikkat çekerken, Temmuz ayı ve 2022 yıl sonu altın fiyatları için yapılan tahminler herkesi şaşırttı. 25 Mayıs Çarşamba (bugün) 970 TL'den işlem gören gram altının Temmuz ayı itibariyle 1200 TL'ye kadar yükselebileceği söyleniyor. 

Uzmanlar, yıl sonu içinse bomba bir tahminde bulunuyorlar. Vatandaşlara 'altın satmak için acele etmeyin' diyen uzman isimler, gram altının yükselişini sürdüreceğini de ifade ediyorlar. 

Altın fiyatlarında yeni rekor! Tarihin en yüksek seviyesini görecek!

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk de ons altının önümüzdeki dönemde bir süre 1.800-1.900 dolar bandında hareket edeceğini ifade etti. Haziran sonrasında ise merkez bankalarının yapacağı faiz artışlarının da etkisiyle onsun 1.950 doların üzerine çıkacağını dile getiren Yıldırımtürk, "Sene sonuna doğru ise onsun 2 bin ve 2 bin 150 dolar olacağını düşünüyorum. Çünkü gıda enflasyonu ve jeopolitik riskler gibi altını destekleyen sorunlar devam ediyor" dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön