11 / 05 / 2024

Altın fiyatlarını gören şok oluyor! Yatırımcıların kafası karıştı...

Altın fiyatlarını gören şok oluyor! Yatırımcıların kafası karıştı...

Dün 2 bin doları geçen altının onsu yeni güne 2.053 dolardan başlarken şu dakikalarda 1996 dolardan işlem görüyor. Altın yeni rekorlar kırmak için güç toplarken gün içerisinde düşüşe geçti. Peki altın fiyatları kaç lira oldu? İşte 9 Mart 2022 son dakika altın fiyatları...



Altının onsu dün 2 bin doları geçerken, haftanın üçüncü işlem gününe 2.053 dolardan başladı. Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları güne yükselişle başlayarak, piyasaları kasıp kavurdu. Ons altın yeni rekorlar kırmak için güç toplarken  gün içerisinde düşüşe geçti ve şu dakikalarda 1996 dolardan işlem görüyor.  Altında meydana gelen ani düşüş sonrasında yatırımcılar paniğe kapılırken, Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarını yakından takip ediliyor.

Altın fiyatlarını gören şok oluyor! Yatırımcıların kafası karıştı...

Doğu Avrupa’da gerilimin yükselmesi  ile yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altının onsunu 1940 dolar seviyesine yükseltti. Son zamanların en yüksek seviyesine ulaşan ons altın bu hafta güç toplayarak 2 bin doları geçerken an itibariyle 2 bin doların altına düşerek, 1996 dolardan işlem görüyor. 

Ons altın kapanışta 1996 dolardan işlem görürken gram altın 952,22 liradan satşa sunuluyor. Peki Kapalıçarşı'da altın fiyatları şu anda ne kadar? Has altın, gram altın, çeyrek altın, tam altın, Ata altın, gremse altın kaç lira? İşte 9 Mart 2022 son dakika altın fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön