25 / 04 / 2024

Altın kelepçe bileziklerde çılgın indirim! Herkes bu bilezikleri alıyor! 4 Kasım 2022 Elizi fiyat listesi

Altın kelepçe bileziklerde çılgın indirim! Herkes bu bilezikleri alıyor! 4 Kasım 2022 Elizi fiyat listesi

Altın kelepçe bilezikler, son zamanların trendleri arasında yer alıyor. Elizi, tüm altın kelepçe bilezik modellerinde çılgın indirim kampanyası başlattı. Peki altın kelepçe bilezik fiyatı ne kadar? 4 Kasım 2022 altın kelepçe bilezik fiyat listesi.



Altın kelepçe bilezik fiyatları Elizi'de çok makul fiyata satışa sunuldu. Çılgın indirim kampanyası yapan Elizi'de altın kelepçe bileziklerin fiyatlarının kaç lira olduğu merak ediliyor.

Son zamanların modası olan bu bilezikler kadınlar tarafından oldukça ilgi görüyor. Değerli taşlar ile süslenmiş olan altın kelepçe bilezikler şıklığı ve zarafeti ile görenlerin gözlerini kamaştırıyor.

Değerli taşlar kullanıldığı gibi üzerinde hiç taş bulunmayan sade sevenler için de tasarlanmış olan altın kelepçe bilezikler de bulunuyor.

Birbirinden şık seçenek imkanına sahip olan bu bilezikleri doğum günleri, sevgililer günü gibi özel günlerde sevdikleriniz için satın alabilirsiniz.

Peki altın kelepçe bilezik fiyatları ne kadar? Elizi altın kelepçe bilezik fiyatları kaç lira? Elizi kelepçe fiyatları ne kadar? İşte Elizi Altın kelepçe fiyat listesi 4 Kasım 2022 fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön