28 / 03 / 2024

İsimli altın kolye fiyatları ne kadar? İsimli altın kolye fiyatları kaç TL? 4 Kasım 2022 Altınbaş fiyat listesi

İsimli altın kolye fiyatları ne kadar? İsimli altın kolye fiyatları kaç TL? 4 Kasım 2022 Altınbaş fiyat listesi

Günlük hayatta kadınların vazgeçilmez takısı olan isimli altın kolyeler günlük kombinlerin tamamlayıcısı haline geldi. Peki altın isimli kolyeler ne kadar? Altın isimli, kolye fiyatları kaç TL? İşte 4 Kasım 2022 isimli altın kolye fiyat listesi.



Altınbaş altın isimli kolyeler, günlük hayatta vazgeçilmez takılar arasında yerini aldı.  Kişiye has isim yazan kolyeler hem sizin için keyifle kullanılacak bir takı hem de sevdikleriniz için ince düşünülmüş bir hediye haline geldi.

Hoşunuza giden kolyeye istediğiniz ismi ya da sadece harf de yazdırabilirsiniz. Peki altın isimli kolyeler ne kadar? Altın isiml, kolye fiyatları kaç TL? İşte 4 Kasım 2022 isimli altın kolye fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön