26 / 04 / 2024

Altın kıkırdak küpelerde net yüzde 20 indirim! Çeşit çeşit modeller! İşte Koçak altın 17 Kasım 2022 fiyat listesi

Altın kıkırdak küpelerde net yüzde 20 indirim! Çeşit çeşit modeller! İşte Koçak altın 17 Kasım 2022 fiyat listesi

Tarzına tarz katmak isteyen bayanların en çok tercih ettiği kıkırdak küpelerde net yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Koçak altında çeşit çeşit satılan bu altın küpelerin model ve fiyatları merak ediliyor. Peki kıkırdak altın küpe fiyatları ne kadar? İşte 17 Kasım 2022 Koçak altın fiyat listesi.



Son dönemde özellikle kulak memesinin yanı sıra kıkırdak bölgesinde kullanılan küpe alternatifleri dikkat çekiyor. Binlerce kadının tarzını değiştiren bu küpelerin fiyatları da modelleri kadar merak ediliyor. Peki altın kıkırdak küpe fiyatları ne kadar? Altın kıkırdak küpe fiyatı kaç lira? İşte 17 Kasım 2022  Koçak altın fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön