26 / 04 / 2024

Altın suyolu küpeler 1.899 TL'den başlıyor! Aradığınız suyolu küpe modelleri burada! 31 Ekim 2022 Elizi fiyat listesi 

Altın suyolu küpeler 1.899 TL'den başlıyor! Aradığınız suyolu küpe modelleri burada! 31 Ekim 2022 Elizi fiyat listesi 

Altın suyolu küpeler, kadınların en çok tercih ettiği takılar arasında yer alıyor. Suyolu küpe modellerini merak eden kadınlar hem model hem de fiyat araştırması yapıyor. Elizi'de suyolu küpeler sadece 1.899 liradan başlıyor. İşte 31 Ekim 2022 fiyat listesi..



14 ayar beyaz veya sarı altın olarak tercih edilen altın suyolu küpe şık ve zarif olmak isteyen tüm kadınların bir numaralı tecihi.

Altın suyolu küpeler Elizi'de sadece 1,899 liradan başlıyor. İstediğiniz model ve tarzda bulabileceğiniz su yolu küpelerin fiyatları merak ediliyor.

Peki altın suyolu küpeler ne kadar? Suyolu küpe fiyatları kaç lira? İşte 31 Ekim 2022 Elizi suyolu küpe fiyat listesi..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön