25 / 04 / 2024

Altın tehlikeli sularda yüzüyor! 2022'de ekmek yedirmeyecekler! Piyasaların çökmesi an meselesi

Altın tehlikeli sularda yüzüyor! 2022'de ekmek yedirmeyecekler! Piyasaların çökmesi an meselesi

Altın yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarının normal şartlarda yükselmesi gerekiyordu. Bırakın yükselmeyi gittikçe değer kaybeden altından sonra piyasaların çökmesinin an meselesi olacağını uzman isim açıkladı.



Altının kokusunu alan adam İslam Memiş'ten altın fiyatları ile ilgili çok çarpıcı açıklamalar geldi. Altın yatırımı yapan, yastık altında altını olan, altın almalı mıyım satmalı mı? sorusunu soranlar için şimdi kritik açıklamalar geldi...

Altın tehlikeli sularda yüzüyor! 2022 de ekmek yedirmeyecekler! Piyasaların çökmesi an meselesi

"Bazılarının algılayamadığı, algılamak istemediği, yine alım satım yaparak para kazanacağım hayali içinde yaşayanlar 'sepet ve parite' işlemiyle uzun vadeli yatırımcı olmayı kavrayamayanlardır. 
2022'de ekmek yedirmeyecekler, piyasa merkez bankalarının elinde. Onlar ne derse o olacak. Boşunuza kafanızı yormayın. Al, kenara at, bekle. Alım satımdan medet umanlar zaman kaybediyor. Yeni tedbirler gelecek. İşinize bakın, piyasalara değil geleceğe odaklanın. Birikimlerini çeşitlendiren bugünü sorunsuz geçiriyor. Değeri artmış yatırım aracıyla, değer kaybetmiş yatırım aracını takas ediyor. Zarar etmiyor. 3 ay parite ve sepet yapın diye anlatmam gereksiz miydi?"

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön