25 / 04 / 2024

Altın tehlikeli sularda yüzüyor! 2022'de ekmek yedirmeyecekler! Piyasaların çökmesi an meselesi

Altın tehlikeli sularda yüzüyor! 2022'de ekmek yedirmeyecekler! Piyasaların çökmesi an meselesi

Altın yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarının normal şartlarda yükselmesi gerekiyordu. Bırakın yükselmeyi gittikçe değer kaybeden altından sonra piyasaların çökmesinin an meselesi olacağını uzman isim açıkladı.



ALTIN BU DEĞERİ GEÇERSE EĞER FİNANSAL PİYASALAR ÇÖKER!

"Baskılanmanın diğer bir önemli nedeni... Altının ons değeri 1800 ile 2000 dolar bant aralığı içinde tutuluyor. Neden? 2 bin dolar seviyesinin üstüne çıkmasına merkez bankaları müsaade ederse insanlar enflasyonu daha çok hisseder ve finansal piyasalar çöker. İkincisi ise 1800 doların altına sarkarsa bütün yatırımcılar altına hücum edecek ve dolayısıyla kendi paralarına yatırım yapmayacaklar. Bu da merkez bankalarının işine gelmiyor."

Analistlerden hiç bir yerde bulamayacağız altın tavsiyesi! Sonra kaçırdık demeyin

Altın fiyatlarında son dakika dalgası! Gram altın, Tam altın, çeyrek altın ne kadar? 12 Mayıs 2022 altın fiyatları

Altının defteri dürülecek! İslam Memiş'ten altın fiyatlarında büyük yanılgı uyarısı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön