24 / 04 / 2024

Analistlerden hiç bir yerde bulamayacağız altın tavsiyesi! Sonra kaçırdık demeyin

Analistlerden hiç bir yerde bulamayacağız altın tavsiyesi! Sonra kaçırdık demeyin

Altında kısa süreli düşüş ardından önce yükseliş sonra ise yata seyir meydana geldi. Analistler, yatırımcıların altın almaya devam etmesini çünkü altının hala en güvenli yatırım aracı olduğunu vurguluyor.



Dolar piyasasında yaşananlar ve ABD Merkez Bankası'nın faiz artırımı, altını doğrudan etkiledi. Baskı altına giren altın önce düşüş eğilimine girdi fakat daha sonra toparladı. Analistler, altınla ilgili hiç bir yerde olmayan tavsiyeyi vererek, "Altın almaya devam" ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön