18 / 04 / 2024

Altın ve dolar fiyatı bugün Ziraat Bankası'nda ne kadar? İşte canlı altın ve dolar kuru fiyatı 18 Kasım 2022

Altın ve dolar fiyatı bugün Ziraat Bankası'nda ne kadar? İşte canlı altın ve dolar kuru fiyatı 18 Kasım 2022

Altın ve dolar almak isteyen milyonlarca kişi Ziraat Bankası'nda altın ve dolar fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Kapalıçarşı altın ve dolar fiyatları ile arasında fark bulunan Ziraat Bankası'nda altın ve dolar kuru canlı fiyatları belli oldu.  İşte Ziraat bankası canlı altın ve dolar alı



Binlerce kişi Ziraat Bankası'nın mobil vaya online internet bankacılığı ile anlık olarak gram altın ve dolar alıp satma işlemleri yapıyor.  Peki Ziraat Bankası'nda dolar/TL kuru canlı alış satış fiyatı ne kadar? Ziraat Bankası altın canlı alış satış fiyatı bugün kaç lira? İşte Ziraat Bankası altın ve dolar alış satış fiyatları canlı 18 Kasım 2022.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön