19 / 03 / 2024

Altın ve dolar tuzla buz oldu! İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki... Kabusunuz olacak

Altın ve dolar tuzla buz oldu! İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki... Kabusunuz olacak

Para ve altın piyasası uzmanı İslam Memiş, para ve altın piyasalarının ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra dünyada altın ve doların değer kaybettiğini ve piyasaların çok karşışık olduğunu söyledi. Dünya genelinde altın ve dolar resmen tuzla buz oldu!



Altın ve dolar, dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarından sonra dünya genelinde gerilemeye başladı. Dolar kuru küresel piyasalarda  gerilerken euro dolar karşısında değer kazandı. Bir diğer değer kazanan ise kripto paralar oldu. 2 gün üst üste değer kaybeden kripto paralar yeniden yükselişe geçti. ABD enflasyon rakamları piyasaları etkiledi. İslam memiş bu durum karşısında ''piyasalar karışık, beklenti karşılanmadı'' diyerek yatırımcıları uyardı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön