27 / 04 / 2024

Altın ve dolarda kritik süreç! Kısa süreli düşüşler olabilir!

Altın ve dolarda kritik süreç! Kısa süreli düşüşler olabilir!

Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu haftalık piyasa değerlendirmesini yaptı. Dolarda yaşanan artışa ilişkin ilgi çeken yorumlar yapan Şatıroğlu, önümüzdeki haftalarda kısa süreli düşüşlerin yaşanabileceğini belirtti! İşte dolar ve altın yatırımcılarını ilgilendiren o kritik yorum...



Dolar/TL kuru güne 16.50 seviyelerinde başlarken, gram altın ise 999 TL seviyesi neredeyse bin lira sınırını aşacaktı. Daha önce gram altın için 1000 liraya vurgu yapan Ekonomist Tunç Şatıroğlu, dolar ve altın için yarına dikkat çekerek bir miktar düşüşlerin olacağını belirtti.

Altın ve dolarda kritik süreç! Kısa süreli düşüşler olabilir!

İşte dolar ve altın yatırımcılarını ilgilendiren o kritik yorum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön