19 / 03 / 2024

İslam Memiş, altın ve dolarda çok kazanmanın sırrını açıkladı! Asla zarar etmeyeceksiniz!

İslam Memiş, altın ve dolarda çok kazanmanın sırrını açıkladı! Asla zarar etmeyeceksiniz!

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, altın ve dolarda hem düşerken hem de yükselirken daha çok kazanmanın sırrını açıkladı ve yatırımcıların yatırım yaparken nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda püf noktaları söyledi.



Altın ve Pİyasa Uzman İslam Memiş, yatırımcıların yatırım yaparken kazançlı çıkmalarını sağlayacak sırrı açıkladı. Bir Bilene Sorduk için çektiği videoda yatırımcılara önemli tüyolar veren İslam Memiş,  altın ve dolarda zarar etmemek için paritenin önemine vurgu yaptı.  Yatırımcılar paritenin ne demek olduğunu merak edip araştırmaya başladı. Peki parite nedir? Parite ne demek? Parite nasıl yapılır? İşte detaylar...

İslam Memiş, altın ve dolarda çok kazanmanın sırrını açıkladı! Asla zarar etmeyeceksiniz!

PARİTE NE DEMEK? PARİTE YAPARAK NASIL KAZANÇLI ÇIKARIZ?

Parite, iki farklı ülkenin veya farklı emtiaların para birimlerinin takas edilmesi işlemidir. Paritede iki farklı varlık arasındaki değişim işleminde başka bir varlık yok. Elinizdeki doları altına çevirmek istiyorsanız doğrudan elinizdeki dolar ile altın satın alıyorsunuz. 

Altın ver Piyasa Uzmanı İslam Memiş paritenin önemini şu örneklerle açıkladı: “Mesela örnek verelim: Benim elimde 100 eurom var, bunu dolara çevireceğim. Şu an da euro/dolar paritesi, 1,0620 seviyesinde. Euromu veriyorum, karşılığında dolar alıyorum. Bu işlem parite işlemidir. Ve arada önce euromu ya da dolarımı satıp, bir işlem yapmıyorum. Direkt takas yapıyorum. 100 euro veriyorum, karşılığında 106 dolar alıyorum.”


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön