27 / 04 / 2024

İslam Memiş, altın ve dolarda çok kazanmanın sırrını açıkladı! Asla zarar etmeyeceksiniz!

İslam Memiş, altın ve dolarda çok kazanmanın sırrını açıkladı! Asla zarar etmeyeceksiniz!

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, altın ve dolarda hem düşerken hem de yükselirken daha çok kazanmanın sırrını açıkladı ve yatırımcıların yatırım yaparken nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda püf noktaları söyledi.



ALIM SATIM MALİYETLERİNE SON

Memiş, parite ile işlem yapanların alım satım esnasındaki maliyetlerden de kurtulacağını söyledi. Alım satım makası ile ilgili Memiş yatırımcılarına şu öenmli açıklamaları yaptı: “Dediğim gibi aldınız veya sattınız, kişisel kararınız her ne olursa olsun bu işlemleri parite üzerinden yaptığınız zaman açıkta kalmıyorsunuz. Neden? Az önceki örneği verdiğim gibi eğer 1 kilogram altını direkt dolara çevirdiğiniz zaman, elinizde dolarınız var. Dolar yükseldiği zaman gram altın da yükseliyor. Ama siz doları ucuza aldığınız için elinizde dolarınız var. Orada bir zararınız olmuyor. Ons altın gerilediği zaman elinizdeki dolarla Ons, yani altın almak aslında daha ucuz olacak. veya gümüş daha ucuz olmuş olacak. Buradaki önemli olan faktör şu: Parite ile işlem yaparken biraz daha içerideki gelişmeleri değil, dışarıdaki gelişmelere odaklanarak Ons üzerinden işlem yapmak gerekiyor. Aslında altın-dolar takasına diğer önemli bir husus şu arkadaşlar, altın biliyorsunuz Ons üzerinden hesaplanıyor. Çarpanıda dolardır.

İslam Memiş, altın ve dolarda çok kazanmanın sırrını açıkladı! Asla zarar etmeyeceksiniz!

Yani altının karşılığı dolar, doların karşılığı altındır. ve altınla işlem yapanlar gram altın üzerinden değil, dövizle işlem yapmalı. Veya, mesela euro/dolar paritesi sert bir şekilde 14,117 seviyesinden 1,0360 bandına sert bir şekilde dolar karşısında geriledi. Tabii altın fiyatları da yatay seyirlerini korumaya devam ediyor. Şu an da euro dolar paritesi 1,036 bandında. Ama geçtiğimiz haftalarda 1,0360 bandına kadar gerilemişti. tekrar yukarı yönlü hareketler sergilediği zaman, mesela dediğim gibi 11,14’lerden yarı yarıya daha fazla bir düşüş var. Ben bu düşüşlerden faydalanmak istiyorum. Elimde dolarım var. Elimde altınım var ve bunu ben fırsata çevirmek istiyorum. İşte fırsata çevirmek için de bu parite işlemini mutlaka yapmamız gerekiyor.” 

Altın şu anda olması gereken değerde değil! Merkez bankalarının altın için planladığı gizli plan ortaya çıktı! 
Altın Kahini İslam Memiş elinde gram altını olanları uyardı! Gram altın 1.000 lira oluyor! Tarih verildi...

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön