19 / 04 / 2024

İslam Memiş, altın ve dolarda çok kazanmanın sırrını açıkladı! Asla zarar etmeyeceksiniz!

İslam Memiş, altın ve dolarda çok kazanmanın sırrını açıkladı! Asla zarar etmeyeceksiniz!

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş, altın ve dolarda hem düşerken hem de yükselirken daha çok kazanmanın sırrını açıkladı ve yatırımcıların yatırım yaparken nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda püf noktaları söyledi.



ASLA ZARAR ETMEYECEKSİNİZ!

Parite sayesinde, yatırımcıların asla zarar etmeyeceğini söyleyen Memiş yatırımcıları bu yollsa kazanç sağyalacaklarının altını çizdi. ve şunları ekledi: İslam Memiş, “Diyeceksiniz ki, hem düşerken kazanmak hem de yükselirken kazanmak nasıl oluyor? Az öne ifade ettiğim gibi elimde 1 kilogram altınım var. Tuttum, altın fiyatları yükseldi diye ben bunu TL’ye çevirdim. TL’de bekliyorum. Çok büyük bir risk alarak. Dediğim gibi dolar/TL kurundaki yükseliş başladığı zaman, Ons altın fiyatındaki gerileme başladığı zaman bu gram altın tarafına çok da yansımıyor. Bir de makas aralığı açık odluğu için aslında yatırımcı Tl ile işlem yaptığı için burada çok büyük bir risk alıyor. Halbuki elindeki altınını tekrar 59 bin 630 dolar seviyesindeki rakamdan direkt  dolar yapsaydı, açıkta kalmıyordu. Neden? Bu sefer altının Ons fiyatı 2000 dolar seviyesinin altına sarkınca elinde nasıl olsa doları var. Elinde doları olmasaydı, altını ucuzdan almak gibi bir şansı olmayacaktı. Dolayısıyla burada takas işlemi yaptığınız zaman, parite işlemi yaptığınız zaman ya altın ya döviz ya euro ya gümüş böyle açıkta kalmadan yolunuza devam ediyorsunuz.” açıklamasını yaptı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön