19 / 04 / 2024

Altın ve doların zirve yapacağı tarih belli oldu! Uzman isim açıkladı...

Altın ve doların zirve yapacağı tarih belli oldu! Uzman isim açıkladı...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, piyasalardaki dalgalanmaları değerlendirdi ve yatırımcılar için altın ve doların zirve yapacağı tarihi açıkladı. Şu anda ciddi bir belirsizlik var diyen Memiş fiyatlardaki düşüşün kalıcı olmayacağını söyledi...



Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar fiyatlarındaki dalgalanmaları değerlendirdi. Yatırımcılara, bu fiyatların kalıcı olmayacağını söyleyen Memiş, zirve rakamlar için tarih verdi. TGRT Haber'e konuşan İslam Memiş tedirgin olan yatırımcılara uyarılarda bulundu.

Altın ve doların zirve yapacağı tarih belli oldu! Uzman isim açıkladı...

Memiş, yeni bir dünya sisteminin oluştuğunu ve kontrollü bir şekilde gerginliğin devam edeceğini söyledi. Vatandaşların bu durumu kabul etmesi gerektiğini vurgulayan Memiş,  borcu olan vatandaşların bu kısa vadeli geri çekilmeleri bir fırsat olarak görmeli ve neye ihtiyacı varsa almalı dedi. Jeopolitik riskleri geride bıraksa bile enflasyon var. Enflasyon riski devam edecek. Kısa vadeli bir rahatlamanın geçici olduğunun unutulmaması gerektiğini hatırlattı.

 


 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön