26 / 04 / 2024

Altın ve gümüşte kritik hamle! Yatırımcılara şok haber!

Altın ve gümüşte kritik hamle! Yatırımcılara şok haber!

Milyonlarca yatırımcının yakından takip ettiği altın ve gümüş piyasasında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Gündemde yer alan Ukrayna ve Rusya arasındaki gerilim piyasalar üzerinde etkili olmaya devam ediyor. Peki bu süreç altın ve gümüş fiyatlarını nasıl etkileyecek?



Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilim altın ve gümüş piyasasını da doğrudan etkiliyor. Öte yandan yatırımcılar altın ve gümüş piyasasının ne olacağını merak ediyor. Yatırımcılar, altın fiyatları düşecek mi? Gümüş ne olur? sorularının cevaplarını araştırıyor. Bu konuda Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

 Altın ve gümüşte kritik hamle! Yatırımcılara şok haber!

"Bu hamle gerçekleşirse..."

Yeniakit Gazetesi'nde yer alan habere göre; youtube hesabından paylaşım yapan Memiş, "Putin gerçekten Ukrayna'ya bir hamle yapacak mı? Böyle bir şey olursa, Rusya gerçekten Ukrayna'yı işgal ederse, bu sefer altının ons fiyatında 1900 dolar seviyesinin üzerinde ataklar görebiliriz. Yani düşüş ihtimali sınırlı kalır uzun vade için. Ve bu hamlenin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini şimdiden bilmek mümkün değil." iddialarında bulundu.

Memiş, şu çarpıcı iddialarda bulundu: "Altının ons fiyatı 1826 dolar seviyesinde. Ons altında 1790 dolar seviyesi destek seviyesi, 1830 dolar seviyesi direnç seviyesi, 1818 dolar seviyesi üzerindeki rakamlar da bana göre bir risk oluşturduğunu düşünüyorum. Özellikle gram altın/TL fiyatı 789 lira seviyesinde. 800 lira seviyesinin üzerinde gram altın alınmaz. 10 lira seviyesinin üzerinde gümüş alınmaz. Şu anda geldiğimiz nokta gram altın 789 lira, 780-800 lira aralığını takip etmeye devam ediyorum. Gümüşün gram fiyatı 9.94 lira seviyesi. 9.50 lira seviyesi destek seviyesi, belki 9.20 seviyesine kadar da sarkma olabilir. Bu seviyeleri de destek seviyesi olarak takip etmeye devam ediyorum. Gümüşün ons fiyatında kısa vadeli 22.50 belki 22.30 dolar seviyesine kadar bir geri çekilme de mümkün olabilir."

Uzmanlar açıkladı... Altında 2. çöküş mü geliyor! Altın fiyatları ne olacak?

Altın fiyatlarında kritik gün! Yatırımcılar son haberi bekliyor!

Binance'dan Forbes'a 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Döviz kurlarında son durum!

Bitcoin yükseliş dönemine geçiyor!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?

Emlakta 2022 nasıl geçecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön