19 / 04 / 2024

Döviz kurlarında son durum!

Döviz kurlarında son durum!

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar/TL güne 13,55 seviyelerinde başladı. Aynı dakikalarda euro/TL ise 15,45 bandında işlem görüyor.



Haftanın dördüncü işlem gününde dolar/TL 13,55; euro/TL ise 15,45 seviyelerinde işlem görüyor.

Döviz kurlarını sabahın erken saatlerinden itibaren araştıran yatırımcılar dolar ve euronun kaç lira olduğunu merak ediyor. Dolar endeksi, 95,5 seviyesinde bulunuyor. Euro/dolar paritesi ise  1,1420'den alıcı buluyor.

Döviz kurlarında son durum!

ABD'DE TÜFE 40 YILIN ZİRVESİNDE

Öte yandan ABD'de ocak ayına yönelik enflasyon rakamları açıklandı. ABD'de TÜFE, ocaka ayında yıllık bazda yüzde 7,5 artışla yaklaşık 40 yılın zirvesindeki yerini korudu.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; analistler,  Teknik olarak dolar endeksinde 94,7'nin destek, 96,4'ün ise direnç konumunda olduğunu bildirdi.

Dolar ve Euro'da son durum!

Piyasalar karışacak! Yüklü faiz artışına hazır mısınız?

Kripto paralar bu 3 gelişmeye kitlendi! İşte yön belirleyecek o gelişmeler...

Bitfinex'in hacklenmesiyle çalınan 3,6 milyar dolarlık kripto paralar ele geçirildi!

Altın fiyatlarında kritik gün! Yatırımcılar son haberi bekliyor!

Yastık altındaki altınlar ekonomiye kazandırılacak! Yeni model devreye alınıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön