18 / 04 / 2024

Dolar ve Euro'da son durum!

Dolar ve Euro'da son durum!

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen döviz kurları güne hareketli başladı. Dolar/TL bugün 13,55 seviyesinde işlem görürken, euro ise 15,51 bandında işlem görüyor.



Dolar kuru yeni haftanın üçüncü işlem gününe 13.55 seviyelerinde başlarken, euro ise 15.51 liradan işlem görüyor.

Yatırımcılar sabahın erken saatlerinden itibaren döviz kurlarını takip etmeye başladı. Döviz almak veya bozdurmak isteyen vatandaşlar dolar bugün kaç TL? Dolarda son durum? Euro bugün kaç lira? sorularının cevaplarını araştırıyor. Dolar, 9 Şubat 2022 sabahına 13.55 bandının üzerinde başladı, aynı dakikalarda euro ise 15,51 seviyelerinde işlem görüyor.

 Dolar ve Euro da son durum!

Spot piyasada bugün dolar/TL alış fiyatı 13.5640 lira, satış fiyatı ise 13.5680 liradan işlem görüyor. Euro/TL ise aynı dakikalarda 15.4972 lira alış fiyatı, 15.5138 lira satış fiyatı ile işlem görüyor.

Dolar kuru harekete geçti!

Flaş açıklama geldi! Dolar krizi kapıda!

Kripto paralarda Şubat atağı başladı mı? Yatırımcılar dikkat!

Bitfinex'in hacklenmesiyle çalınan 3,6 milyar dolarlık kripto paralar ele geçirildi!

Yastık altında ne kadar altın var? Bakan Nebati o rakamı resmen açıkladı!

En güvenli liman olan altın yükseliyor! Son bir haftanın zirvesinde!

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?

Emlakta 2022 nasıl geçecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön