24 / 04 / 2024

Altın yatırımcıları dikkat! Altın dalgalı bir seyir izliyor!

Altın yatırımcıları dikkat! Altın dalgalı bir seyir izliyor!

Altının gram fiyatı 453 lira seviyesinden işlem görüyor. Çeyrek altın 743 lira, Cumhuriyet altını ise 3.035 liradan satılıyor.



Altının gram fiyatı, güne düşüşle başlamasının ardından 452,5 lira seviyesinden işlem görüyor.

Altının gram fiyatı, dün, altının ons fiyatı ve dolar kurundaki gerilemeye paralel değer kaybederken günü bir önceki kapanışa göre yüzde 0,8 azalışla 454,5 liradan tamamladı.

Altın yatırımcıları dikkat! Altın dalgalı bir seyir izliyor!

Gram altın, yeni güne ise düşüşle başladı ve ardından saat 12.00 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,4 altında, 452,5 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 743 lira, Cumhuriyet altını da 3.035 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı ise şu dakikalarda dünkü kapanışa göre yüzde 0,3 azalışla 1.728 dolardan alıcı buluyor. Analistler, ABD'de artan enflasyon beklentilerinin altının ons fiyatını baskılamaya devam ettiğini bildirdi.

Altın yatırımcıları dikkat! Gram altın yükselişe geçti!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön