20 / 04 / 2024

Altın yükselişe geçti! Gram altın, çeyrek altın kaç lira? 9 Nisan 2022 altın fiyatları...

Altın yükselişe geçti! Gram altın, çeyrek altın kaç lira? 9 Nisan 2022 altın fiyatları...

Altın fiyatları altın almak isteyen kişiler ve yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatlarının bugün kaç lira olduğu araştırılıyor. Altının ons fiyatı güne 1946 dolar seviyesinde başlarken, gram altın 928 lira oldu. Peki çeyrek altın kaç lira? Yarım altın kaç TL oldu?



Şerife Aydın

Altın piyasası, meraklıları ve altın almak veya bozdurmak isteyenler tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren araştırılmaya devam ediyor. Gram altın ne kadar ? Çeyrek altın kaç lira? sorularının cevaplarını araştıran milyonlar uluslaraarası piyasada altın fiyatlarının kaç lira olduğunu merak diyor. Güne 1948 dolardan başlayan ons altın bugün yükselişe geçti ve gram altın 928 lira oldu. Peki bugün çeyrek altın ne kadar oldu? Yarım altın kaç TL? İşte 9 Nisan 2022  güncel altın fiyatları...

Altın fiyatları uluslaraarası  piyasada bugün merak ediliyor.  Altın fiytlarında oynaklık devam ederken, yaklaşık iki haftadır aynı seviyelerde işlem gören altın yön arayışı içerisinde  Peki altın fiyatları kaç lira oldu? Çeyrek altın ne kadar? Yarım altın kaç TL? Ata altın, Atabesli, tam altın ve gremse kaç lira oldu?  İşte 9 Nisan 2022 güncel altın fiyatları..


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön