19 / 04 / 2024

Altın yükseliyor mu? Piyasaların altını üstüne getirecek! Altında son durum..

Altın yükseliyor mu? Piyasaların altını üstüne getirecek! Altında son durum..

Altın fiyatları hafta sonu biterken günbegün altın yatırımı yapanların takibinde. Altına bakıldığında ise çeyrek altın fiyatı, gram altın fiyatı ise vatandaşlar tarafından en çok merak edilen altın türleri arasında yer alıyor. Peki, çeyrek altın bugün ne kadar?



Gram altın kaç lira/TL? İşte 24 Temmuz 2022 altın fiyat listesi…

Döviz kurlarında dalgalanmalar son sürat devam ederken vatandaşlar sık sık altının son durumunu merak ediyor. Ons altın ve döviz kurlarındaki değişimlerin etkilediği altın fiyatları düşüp düşmediği yükselip yükselmediği takip ediliyor. Hafta başına yatay bir seyir başlayan ons altın, geçen hafta geldiği 1.800 dolar üstü seviyeleri koruyamayarak 1.728 dolar civarında işlem görüyor. Peki anlık altın ne kadar oldu? Çeyrek gram ne kadar? Gram altın ne kadar?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön