26 / 04 / 2024

Altınbaşak Doğa satış ofisi!

Altınbaşak Doğa satış ofisi!

Firma: İmar İnşaat

Proje: Altınbaşak Doğa

Altınbaşak Doğa satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ankara'da Pursaklar İlçesi Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde hayata geçirilen proje 63 daireden oluşuyor. 



Altınbaşak Doğa projesi Ankara'da Pursaklar İlçesi Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde yükseliyor.  İmar İnşaat  imzasıyla inşa edilen proje 63 daireden oluşuyor. 

Tek blokta 16 kattan meydana gelen Altınbaşak Doğa projesinde arsa alanı 6 bin 695 metrekare olarak belirlendi. 2019 yılında teslim edilmesi planlanan projede 4+1 dairelerin brüt alanı 190 metrekare olarak planlandı.

Altınbaşak Doğa projesinde fiyatlar 420 bin TL ile 640 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Detaylı fiyat bilgisi için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. 

Altınbaşak Doğa'da yer alan sosyal alanlar arasında; kamelya, botanik park, peyzajlı yeşil alan, her dairede 2 banyo ve 2 balkon, basketbol ve futbol sahası, açık ve kapalı oyun alanları, etkinlik alanları, masa tenisi, botanik göl, playstation oynama odaları, yürüyüş ve koşu yolu, mini sinema salonu, bisiklet parkuru, kapalı fitness salonu, akıllı ev sistemi, açık alanda fitness mevcut. 

 

Altınbaşak Doğa satış ofisi!
Tel: 0312 393 01 11
Web: http://imarinsaatemlak.com/v2_Altinbasak-Doga.html
 
 


projeye sor



Geri Dön